+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Astory Recenze

Hodnocení hotelu

84%
Velmi dobré

dle 89 recenzí

  • Personál

    86%
  • Čistota

    85%
  • Vybavení

    83%
  • Pohodlí

    85%
  • Poměr cena/kvalita

    80%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 29.4.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
70 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
7
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Fa Dalkia

jednotlivec, 22.3.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Hotel nás velmi mile překvapil svou úrovní i přístupem personálu.

  • Nemám záporné hodnocení

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Alena

jednotlivec, 24.1.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Celková spokojenost.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav

skupina přátel, 15.1.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Kvalitní snídaně s bohatým výběrem.

  • Nebyli jsme předem upozorněni na uzavření baru i restaurace.

Personál
9
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Kostyantyn Shylin

jednotlivec, 30.11.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Výborný perzonál. Kompetentní a ochotny. Byl jsem překvapen že v hotelu naproste ticho, i když par stovek metru od nádraží.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Ivana Vidrnová

mladý pár, 27.8.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • S ubytováním jsme byli spokojeni, jen parkoviště nebylo dobře zajištěno. Jinak vše v pořádku.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 19.6.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • S ubytováním jsem byla spokojena.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Leoš Šimoník

jednotlivec, 13.6.2011

Deizisau Deutschland

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Komfort za super cenu,blízko centra,pěšky cc 10 min,takže možná jen to parkování,malý počet parkovacích míst,ale měl jsem štěstí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Feher

jednotlivec, 24.5.2011

Košice, Slovensko

  • Celkové hodnocení
100 %
  • pri raňajkách dbať aby nebolo potrebne čakať

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Alena Otrubová

jednotlivec, 18.5.2011

Tábor, ČR

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Skutečně kvalitní ubytování za velmi přijatelnou cenu, vstřícný a ochotný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Radek Cerný

dospělý pár, 2.4.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
5

Ing. Kothera Miloslav

jednotlivec, 17.2.2011

Plzeň, Česko

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Bez problému, celková spokojenost.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Jiří Hrubý

mladý pár, 15.2.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
5
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
4

Ivana Poláková

jednotlivec, 20.1.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

dospělý pár, 15.1.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Hotel a jeho umístění ve městě je téměř ideální, parkování bez problémů. Jediný zápor bylo děravé prostěradlo na posteli, ale i toto bylo vyřešeno výměnou pokoje. Takže pro návštěvu Plzně doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

René Adamík

dospělý pár, 1.1.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mladý pár, 7.11.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
20 %

(bez textového hodnocení)

Personál
1
Služby
1
Čistota
0
Komfort
3
Cena/kvalita
3

Monika Pokorná

dospělý pár, 7.11.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 23.10.2010

Česká republika

  • Celkové hodnocení
66 %
  • V hotelu Astory se ubytováváme již několik let a nikdy nás nezklamal tak jako letos při veletrhu Itep. Na pokoji mi nebyly vynášeny koše, nefungoval fén a ovládání na televizi, nebyl mi doplněn sprchový gel. Jako největší problém vidím uroveň snídaní, které se mají podávat do 10hod. přičemž již v 8:30 je člověk nucen jíst to oschnuté málo, které na je na stole. Člověk pak volí raději nákup v nedalekém Tesku. Nyní mohu jen konstatovat, že ubytování příští rok v hotelu Astory si velmi rozmyslím. Jediné, co by mne k tomu nyní přemluvilo, je vhodné položení hotelu od DK Inwest.

Personál
8
Služby
4
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
5

Renate

jednotlivec, 21.8.2010

Norsko

  • Celkové hodnocení
96 %
  • V hotelu jsem byla spokojena, personal byl prijemny a vstricny, pouze uklid na pokoji "pokulhaval" - proto moje nizke hodnoceni cistoty.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10